Medische fiche

Voor de recreatieve en competitieve licentie dient een geldig medisch attest bezorgd te worden aan de club. Je kan deze zelf uploaden via je persoonlijke login op Twizzit of geeft deze af aan een trainer of coördinator.

Jeugdspelers tot 14 jaar dienen eenmalig een medische fiche te bezorgen.
Vanaf 14 jaar moet de medische fiche om de 2 seizoenen hernieuwd worden bij het verlengen van de licentie, ongeacht of het om een recreatieve of competitieve licentie gaat.
Vanaf 35 jaar voor mannen of 45 jaar voor vrouwen moet de medische fiche elk seizoen vernieuwd worden, ongeacht of het om een recreatieve of competitieve licentie gaat.

Medische Fiche

 

 

Mutualiteiten

Wie zich inschrijft en lidgeld betaalt, heeft recht op een tegemoetkoming van de mutualiteit. Kies hieronder het document van jouw mutualiteit, print het uit en vul je persoonlijke gegevens in. Neem het de eerstvolgende keer mee naar de club zodat de verantwoordelijke zijn handtekening en een stempel kan plaatsen. Daarna kan je het document terug sturen naar de mutualiteit.

Solidaris (Bond Moyson)

Christelijke Mutualiteit

Liberale Mutualiteit

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Helan (Partena/OZ)

 

 

Ongevallen

Een accident gehad op de training of op match? Dan moet onderstaand formulier ingevuld worden door jou, de behandelende arts en de clubverantwoordelijke.

Aangifteformulier Lichamelijke Ongevallen

 

 

Privacyverklaring